Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 20:42

Αντίστροφη μέτρηση για το “Karagoutis Training Camp” στις Κυκλάδες

Έτοιμες να ανοίξουν και φέτος τις πύλες τους για να υποδεχτούν μικρούς και μεγαλύτερους φίλους της πορτοκαλί θεάς και του αθλητισμού που αγαπάνε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του είναι οι Κυκλάδες.

Για ακόμη μία χρονιά το “Karagoutis Training Camp” θα φιλοξενηθεί από τέσσερα νησιά, την Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο και την Άνδρο, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου ,τους τοπικούς Δήμους ,την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και τα τοπικά σωματεία. Ένα πενταήμερο Training Camp όπου αγόρια και κορίτσια από 10 έως 16 ετών θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν το επιθετικό τους παιχνίδι και την φυσική τους κατάσταση μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος με καθημερινές τρίωρες προπονήσεις από τους έμπειρους προπονητές.

kar tinos

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, της Νήαρ Ηστ και του Αμαρουσίου κι ένα από τα “τρομερά μωρά” του Γιώργου Προεστού που κατέκτησαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1995 με την εθνική Ελλάδος, ο Γιώργος Καράγκουτης μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες του θα δώσουν μία επιπλέον ευκαιρία άθλησης και τριβής στο μπάσκετ μέσα σε αγωνιστικές συνθήκες σε πολλά παιδιά και να τα βοηθήσουν να γνωρίσουν καλύτερα τις αθλητικές τους αρετές και αδυναμίες, αλλά, πάνω από όλα, να ζήσουν τη χαρά του αθλητισμού.

kar andros

Εκτός από την σωστή εκμάθηση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, στόχος των ακαδημιών μας είναι η μεταβίβαση αξιών στους αθλητές μας που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή.

kar naxos

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

· Στην Πάρο από τις 26 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου

· Στην Νάξο από τις 03 έως τις 07 Ιουλίου

· Στην Τήνο από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου

· Στην Άνδρο από τις 17 έως τις 21 Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 694 52 37771 και να αλληλογραφήσουν ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kar paros

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares