Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 22:17

Παραιτήθηκε από τα μπαράζ ο Αίολος Μυτιλήνης

Μία ομάδα λιγότερη θα αντιμετωπίσει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών ο πρωταθλητής της ΕΣΚ Κυκλάδων, ο Μαρπησσαϊκός.

Ο Αίολος Μυτιλήνης, η πρωταθλήτρια ομάδα της ΤΕ Λέσβου παραιτήθηκε από τους αγώνες στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου.

Αν βέβαια γίνει κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο ότι θα γίνει νέα κλήρωση, ενώ οι ομάδες που παίρνουν μέρος θα παραμείνουν στην πρωτεύουσα λιγότερες ημέρες.

Η ανακοίνωση του Αιόλου Μυτιλήνης:

''Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για τη Α2 κατηγορία των γυναικών Μια αποστολή που ήταν ούτως η άλλως δύσκολη μια και θα επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά γυναικών με 5 αγώνες σε 5 μέρες και η δικιά μας ομάδα αποτελείται αποκλειστικά με παγκορασιδες κορασίδες και νεανίδες οπότε και η απουσία τελικά λόγω υποχρεώσεων αρκετών και σημαντικών κοριτσιών έκανε την αποστολή αδύνατη … Παρόλο που ο στόχος από την αρχή ήταν η συγκέντρωση πολλών και σημαντικών εμπειριών τελικά θα βάζαμε τα κορίτσια σε μια πολύ επίπονη και δύσκολη θέση (ακόμα και τραυματισμών ) χωρίς να είναι έτοιμα και να μπορούν να ανταποκριθούν η να κερδίσουν κάτι απο αυτό. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και βοήθεια τους σε όλο αυτό το ταξίδι ! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την δουλειά για την επόμενη πρόκληση''!

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ(28/06):

ΒΑΟΛ Χίου- ΓΣ Διαγόρας
Μαρπησσαϊκός- Πρωταθλητής Σάμου
Ρεπό έχει ο Ηρόδοτος

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΕΜΠΤΗ(29/06):

ΓΣ Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Πρωταθλητής Σάμου- Ηρόδοτος
Ρεπό έχει ο ΒΑΟΛ Χίου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(30/06):

Ηρόδοτος- ΓΣ Διαγόρας
Μαρπησσαϊκός- ΒΑΟΛ Χίου
Ρεπό έχει ο πρωταθλητής ΤΕ Σάμου

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ(01/07):

ΓΣ Διαγόρας- Πρωταθλητής Σάμου
ΒΑΟΛ Χίου- Ηρόδοτος
Ρεπό έχει ο Μαρπησσαϊκός

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ(02/07):

Ηρόδοτος- Μαρπησσαϊκός
Πρωταθλητής Σάμου- ΒΑΟΛ Χίου
Ρεπό έχει ο ΓΣ Διαγόρας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares