Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 13:14

Σπουδαία νίκη του ΑΟΠ BC, υποσχέσεις για το μέλλον.

paides-aop-2012-1123

Μετά από δύο γεμάτες υποσχέσεις εμφανίσεις και ισάριθμες νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Άτλαντα και Πανιώνιο Σαντορίνης, ήρθε η επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Πάρου με τη μεγάλη νίκη επί της γηπεδούχου και αήττητης μέχρι πρότινος ομάδας του Πανναξιακού.

Τα παιδιά του Θοδωρή Καζακίδη, με μπροστάρη τον αρχηγό τους Δημήτρη Παπαχατζή, επέδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, παίρνοντας μια σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη (52:61), σε ένα κατάμεστο από αγνούς φιλάθλους του αθλήματος κλειστό γυμναστήριο της Νάξου, πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στο 4ο και καθοριστικό δεκάλεπτο του αγώνα.

Στο 1ο ημίχρονο, με όπλο την ευστοχία από την περιφέρεια, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, διατηρώντας μια διαφορά που κυμαινόταν μεταξύ 7-10 πόντων, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με σκορ 33:26. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν στο μέγιστο την αμυντική τους λειτουργία, με τους παίκτες ρακέτας Αργύρη Δεκαβάλλα και Μιχάλη Χερουβείμ να κλείνουν τους διαδρόμους και να κατεβάζουν τα ριμπάουντ και τον ακούραστο Παντελή Καλακώνα να πιέζει σε όλο το γήπεδο τον πλέι-μέικερ του Πανναξιακού, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη ζημιά στο 1ο ημίχρονο με αρκετά εύστοχα περιφερειακά σουτ.
Στο 27' λεπτό σήμανε η ώρα της αντεπίθεσης, με τον ασταμάτητο Δημήτρη Παπαχατζή (MVP του αγώνα με 30 πόντους και 4 τρίποντα) να κάνει άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα και το Νίκο Σιφναίο να πετυχαίνει καθοριστικά καλάθια που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων. Σημαντική ήταν η συνεισφορά και του πάγκου του ΑΟΠ,
με κάθε παίκτη που κλήθηκε να αγωνιστεί, έστω και για λίγο, να συνεισφέρει τα μέγιστα.
Μετά από αυτή τη νίκη, οι παίδες του ΑΟΠ είναι μόνοι πρώτοι και αήττητοι στην κορυφή του ομίλου, ατενίζοντας με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια της διοργάνωσης.

paidiko-aop-pannaxiakos-11-10-2012

Δηλώσεις προπονητών ΑΟΠ (Θοδωρής Καζακίδης - Βασίλης Σιάτης):
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική εμφάνιση και την τεράστια νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, όπως είναι ο Πανναξιακός. Αυτή η νίκη πρέπει να αποτελέσει έμπνευση για περισσότερη δουλειά και προσπάθεια εκ μέρους όλων μας, καθώς στο εξής θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, πέραν των αντιπάλων μας, και τις κακές καιρικές συνθήκες που αποτελούν τροχοπέδη στη σωστή προετοιμασία των αγώνων, ελλείψει κατάλληλων γηπεδικών εγκαταστάσεων στο νησί μας, σε αντίθεση με τις ομάδες από τη Νάξο, τη Σαντορίνη και τη Σύρο.
Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τη διοίκηση του ΑΟΠ και πάνω απ' όλους την "ψυχή της ομάδας" Αντώνη Λάμπρου, που φροντίζει ώστε να μη λείψει τίποτα από εμάς και τους παίκτες, καθώς και να τονίσουμε ότι θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε το όνειρο δεκαετιών δημιουργίας κλειστού γυμναστηρίου στο νησί μας να γίνει επιτέλους πραγματικότητα.»


Παιδικό: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Πάρου BC από sportcyclades

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares