Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 16:24

Παμμηλιακός: Αλλαγές στη τεχνική ηγεσία. Λύθηκε η συνεργασία με Τσίμα, αποχώρησε και ο Βήχος

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των τμημάτων μπάσκετ, Γιάννη Τσίμα ανακοίνωσε ο Παμμηλιακός.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι αποχώρησε και ο βοηθός του, Μιχάλης Βήχος, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση υπάρχει ήδη συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει τα τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά: 

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσίμα.

Ο κ. Τσίμας πρόσφερε τις υπηρεσίες στο σύλλογο μας συμβάλλοντας σημαντικά στην συγκρότηση των τμημάτων μπάσκετ που συμμετείχαν για πρώτη φορά στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της προπονητικής του καριέρας. Για εμάς στον Παμμηλιακό ο Γιάννης Τσίμας είναι φίλος του συλλόγου και πάντα ευπρόσδεκτος στο νησί μας.

Παράλληλα ενημερωθήκαμε από τον βοηθό προπονητή κ. Μιχάλη Βήχο ότι λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας Μιχάλη Βήχο για την μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο μας και ευχόμαστε να επιστρέψει και πάλι στην οικογένεια του Παμμηλιακού.

Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους των τμημάτων μπάσκετ ότι, με γνώμονα την περεταίρω ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας έχουμε ήδη μεριμνήσει για την πρόσληψη νέου προπονητή, αλλά και κινήσεων που θα συμβάλλουν στην βελτίωση των αθλητών και των υποδομών μας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares