Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 16:57

Νίκη πρωτιάς για τα Φανάρια.

FANARIA-PANIONIOS ANDRES 2012

Την 2η τους νίκη για το πρωτάθλημα του "Μπάσκετ Ανδρών" πέτυχαν χθες τα Φανάρια, τα οποία επικράτησαν επί του Πανιώνιου Σαντορίνης με 75-41.

NAXOS Katsonis 200x100Η ομάδα της Νάξου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίο τον Νίκο Χάρο (32 πόντοι) δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και έφτασε σε μια εύκολη νίκη καλύπτοντας το "χαντικαπ" των 11 πόντων του πρώτου αγώνα, όταν είχε ηττηθεί από τον Πανιώνιο με 72-61 στη Σαντορίνη.

Οι "Κυανέρυθροι" της Σαντορίνης από την πλευρά τους φάνηκαν επηρεασμένοι από την ήττα της προηγούμενης ημέρας απέναντι στον Πανναξιακό και ενώ το «πάλεψαν» στις δύο πρώτες περιόδους στη συνέχεια βγήκαν εκτός ρυθμών, πράγμα που ουσιαστικά τους έβγαλε και εκτός παιχνιδιού.

Για άλλη μια φορά Χάρος.

Βγαλμένος από άλλη κατηγορία φαντάζει και φέτος ο Νίκος Χάρος, ο οποίος και χθες ήταν ο καλύτερος για τους Ναξιώτες πετυχαίνοντας 32 πόντους! Με τους 15 εξ αυτών να προέρχονται από πέντε (5) τρίποντα. Από τον Πανιώνιο «διασώθηκε» ο Καραπατσιας, ο οποίος είχε 15 πόντους στο ματς, σκοράροντας τρείς φορές έξω από τα 6.25.

Και στο τέλος τα νιάτα.

Η εξέλιξη του ματς έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να δώσουν λεπτά συμμετοχής στους "πιτσιρικάδες" των ομάδων τους. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από την εξέδρα αφού οι: Ζευγώλης – Κοντοπίδης (Φανάρια) και Αργυρός – Λιαπόπουλος (Πανιώνιος) χειροκροτήθηκαν έντονα κατά την είσοδο τους στο παρκέ.

Χωρίς πίνακα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε χωρίς την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι ενδείξεις του φετινού πίνακα. Ο λόγος της βλάβης οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα, που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί καθώς στο ΔΑΚ Νάξου δεν υπήρχε, ούτε ποτέ ήρθε κάποιος τεχνικός για να λύσει το πρόβλημα. Μετά από συντονισμό και συνεννόηση μεταξύ γραμματείας και διαιτητών ο αγώνας ξεκίνησε τελικά και βγήκε εις πέρας με μικροπροβλήματα.

Συνθέσεις

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Φιλιππουπολίτης (8), Χουζούρης, Μανδηλαράς Ε. (8), Βενιέρης (21), Μανδηλαράς Δ., Ονάσογλου ©, Ζευγώλης (2), Χάρος Ν. (32), Κοντοπίδης (2), Χάρος Γ. (2), Ματσούκας, Κεραμειδάς.

Πανιώνιος Θήρας: Λιαπόπουλος, Καραπατσιας (15), Αργυρός Φ., Κατηκαρίδης (6), Αργυρός Μ, Γεωργακούλης (3), Κοιλιακούδης ©, Μπαλογιάννης (4), Μουρατίδης (10), Παπαδόπουλος (3), Καφούρος.

Διαιτητές: Παυλόπουλος – Θεοδωσίου.

FANARIA-PANIONIOS ANDRES 1FANARIA-PANIONIOS ANDRES 2FANARIA-PANIONIOS ANDRES 3FANARIA-PANIONIOS ANDRES 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares