Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 14:47

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Συγχαρητήρια σε Διαιτησία και ΕΣΣΚ.

FANARIA-PANIONIOS ANDRES 4

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια, με το οποίο αναφέρεται και συγχαίρει τους Παυλόπουλο – Θεοδοσίου, για την άψογη διαιτησία που είχαν στο ματς της ομάδας τους με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Νάξος, 11-12-2012.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου «Τα Φανάρια», με το παρόν επιθυμούν να συγχαρούν τους διαιτητές κυρίους Παυλόπουλο και Θεοδοσίου, για την άριστη διαιτητική παρουσία τους στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας μας εναντίον του Γ.Σ. Πανιώνιου Σαντορίνης, που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Νάξου την Κυριακή 09-12-2012. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές επιτέλεσαν το έργο τους υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου είχε υποστεί βλάβη και είχε τεθεί εκτός λειτουργίας. Παρά τις δυσκολίες όμως, οι 2 διαιτητές σε συνεργασία με τη Γραμματεία και τις 2 ομάδες, κατάφεραν όχι μόνο να τελειώσουν τον αγώνα χωρίς προβλήματα, αλλά και να αποσπάσουν θετικά σχόλια με την άρτια παρουσία τους. Θεωρούμε ότι τέτοιες διαιτητικές παρουσίες προάγουν το άθλημα, και μόνο καλό μπορούν να κάνουν σε ότι αφορά την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να συγχαρούμε και την Ε.Σ.Κ.Κ. για τις προσπάθειες που καταβάλλει για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της διοργάνωσης και διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, ειδικά σε μια περιοχή με ιδιαιτερότητες, όπως είναι η νησιωτική Ελλάδα.

  Με τιμή, εκ του ΔΣ ΑΠ.Α.Σ. «Τα Φανάρια»

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares