Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 20:14

Τουρνουά Μπάσκετ Μυκόνου 2009-2013.

TOYRNOYA MPASKET MYKONOS 2012 1

Το Τουρνουά Μπάσκετ Μυκόνου διοργανώνεται από το 2009 έως σήμερα.

TOYRNOYA MPASKET MYKONOS 1 2012Η δομή του βασίζεται σε αγώνες ανοιχτού γηπέδου 3vs3 με 6 ή 8 ομάδες οι οποίες χωρίζονται σε δύο ομίλους των 3 ή των 4 αντίστοιχα και έχει ιδιόρρυθμους κανόνες. Η ιδέα για το τουρνουά ήλθε στην μέση της σχολικής χρονιάς 2008-2009 με εμπνευστές τους, Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου και τον Δακτυλίδη Κωνσταντίνο.

Ήταν κάτι το διαφορετικό, κάτι που έλειπε από τους μαθητές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και αμέσως άρχισαν να χτίζουν το τουρνουά, Φτιάχνοντας τις ομάδες, τους κανόνες και τους ομίλους.

Η έναρξη των αγώνων ήταν πλέον γεγονός και γίνονται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, αφού πρόκειται για μια διοργάνωση που θα ζήλευαν πολλοί.

Κανόνες και οργάνωση.

Όλα τα στατιστικά καταγράφονται και στο τέλος του τουρνουά θα διοργανώνεται το All Star Game, ο διαγωνισμός τριπόντων και ο αγώνας με τους παλαιμάχουςPALAKETA MYKONOS στον οποίο θα συμμετέχει η νικήτρια ομάδα.

Στους διαγωνισμούς θα συμμετέχουν οι 5 καλύτεροι παίκτες σε κάθε είδος, ενώ στο All Star Game συμμετέχουν ο 1ος σκόρερ, 1ος threepointer, 1ος assist leader, 1ος «κλέφτης», καλύτερος αμυντικός (ο οποίος θα συνδυάζει τάπες και κλεψίματα) και ο καλύτερος επιθετικός (ο οποίος θα συνδυάζει τρίποντα και συνολικούς πόντους). Όλοι οι αγώνες διεξάγονται στα γήπεδα : του Γυμνασίου "MYKONOS ARENA", της Λάκκας "Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου", του Λυκείου "Στάδιο Ευ Αγωνίζεσθε (ΣΕΑ)".

Οι ώρες που διεξάγονται οι αγώνες είναι οι εξής: 1) το απόγευμα 17:00-18:30, 2) το πρωί 11:00-12:30.

Το πρόγραμμα και τα στατιστικά των αγώνων θα αναρτώνται στο site του τουρνουά. Οι παίκτες θα ενημερώνονται με μήνυμα sms για το πότε παίζουν οι ομάδες τους. Επίσης δίνονται τιμητικά έπαθλα/αγαλματίδια στους παίκτες που θα κατακτήσουν τους ακόλουθους τίτλους : καλύτερος αμυντικός, καλύτερος επιθετικός, πρώτος assist leader, πρώτος σκόρερ, πρώτος κλέφτης, πρώτος ριμπάουντερ, νικητής του διαγωνισμού τριπόντων και MVP του all star game.

Οι ομάδες που πάνε στα τελικά θα βραβεύονται με 3 Χρυσά μετάλλια, ένα ομαδικό κύπελλο και 3 ατομικά η πρώτη, 3 αργυρά μετάλλια και 3 ατομικά κύπελλα η δεύτερη και 3 χάλκινα μετάλλια και 3 ατομικά κύπελλα η τρίτη.

Κατάταξη 4ου Τ.Μ.Μ

Βίντεο του τουρνουά

Η διαχρονική πορεία των Terminators στο Τουρνουά. Οι Terminators είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του τουρνουά τα τελευταία χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει να πάρει το κύπελλο αν και έχει προκριθεί σε 3 τελικούς.

Τελικός 3ου Τουρνουά Μπάσκετ Μυκόνου Terminators vs Mosquitoes 65-78

Τελικός 2ου ΤΜΛΜ TORNADO vs Σ.Γ.Ο. 66 - 65 Μέρος 1ο.

All Star Game 3ου ΤΜΜ Βόριοι vs Νότιοι 2η & 3η περίοδος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares