Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 22:52

Τρία στα τρία η Ερμούπολη

Με το απόλυτο των επιτυχιών ολοκλήρωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης, καθώς επιβλήθηκε και στα 3 ματς που έδωσε τις προηγούμενες δύο ημέρες!

syros RAOYZAIOS arxikaΤο τμήμα των κορασίδων παίζοντας πολύ ωραίο και ουσιώδες μπάσκετ από την αρχή του αγώνα απέκτησε διαφορά ασφαλείας και την διεύρυνε κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης! Αξίζουν συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δύο ομάδων!

Χθες ολοκληρώθηκε και το τοπικό ντέρμπι στην κατηγορία του αντρικού με νικήτρια την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης η οποία επικράτησε της ομάδας του Α.Ο. ΑΡΗ με σκορ 64-42. Οι φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Δ. Βικέλας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν δυνατό αγώνα με αρκετές όμορφες φάσεις. Στα του αγώνα τώρα. Η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου ξεκίνησε με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας στην επίθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποπέσει σε λάθη η ομάδα του Μιχάλη Μανανά καθώς το κατέβασμα της μπάλας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Τα διπλά μαρκαρίσματα και τα γρήγορα πόδια στην άμυνα για την ομάδα της Ερμούπολης έκαναν δύσκολη την ζωή των παικτών του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ. Η ομάδα του ΑΡΗ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα μεγάλα της κορμιά και να πλησιάσει στο σκορ με παιχνίδι κοντά στην ρακέτα. Το μοντέλο παιχνιδιού όμως για τους παίκτες της Ερμούπολης δεν άλλαξε και από το 3 δεκάλεπτο αύξησε το σκορ της και επικράτησε στο τέλος της αναμέτρησης με διαφορά 22 πόντων. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων!

Πρέπει να επισημανθεί το νεαρό της ηλικίας για την ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης. Οι περισσότεροι αθλητές που στελεχώνουν το αντρικό τμήμα είναι μαθητές Λυκείου! Το παράδειγμα αυτό πρέπει να επικροτηθεί και να αναγνωρισθεί από όλους μας, καθώς αυτό είναι το μέλλον του αθλητισμού! Βεβαίως αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, χρειάζεται καθημερινή προπόνηση και στήριξη από πολλά άτομα. Οι νίκες για να έρθουν χρειάζονται σκληρή προπόνηση!

Α.Ο. Ερμούπολης - Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ): 82-31

(Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ) ΑΛΗΦΡΑΓΚΗ - ΚΟΡΟΡΟΥ 10-ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 24-ΝΟΜΙΚΟΥ 23-ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΑΝΝΑ 5-ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ 2-ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ 4-ΒΟΥΡΔΟΥΓΙΑΝΝΗ 12-ΤΖΑΒΑΡΑ -ΠΑΧΥΛΗ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2-ΓΑΛΑΝΟΥ.

(Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ) ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ 12-ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ 2-ΝΑΖΟΥ -ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ 2-ΧΟΥΛΗ 2-ΑΚΡΙΤΙΔΗ -ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ 4-ΤΟΛΗ -ΠΟΛΙΤΗ 2-ΣΙΟΥΛΑ 7.

andron-ermoupoli-aris-27-1-2013-ole

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ - Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ): 32-77

(Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ) ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ 14-ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ - ΝΑΖΟΥ -ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ 4- ΧΟΥΛΗ 2- ΑΚΡΙΤΙΔΗ 6-ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ 2- ΤΟΛΗ 2- ΠΟΛΙΤΗ 2-ΣΙΟΥΛΑ .

(Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ) ΑΛΗΦΡΑΓΚΗ -ΚΟΡΟΡΟΥ 6-ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ 3-ΝΟΜΙΚΟΥ 36-ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 4-ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ -ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ 12-ΒΟΥΡΔΟΥΓΙΑΝΝΗ 4-ΤΣΑΒΑΡΑ -ΠΑΧΥΛΗ 2- ΓΕΩΡΓΙΟΥ 6-ΓΑΛΑΝΟΥ 4


Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ο ΑΡΗΣ (ΑΝΤΡΙΚΟ): 64-42

(Α.Ο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ) ΒΑΒΙΤΣΑΣ -ΡΟΥΣΣΟΣ -ΛΕΜΠΕΣΗΣ 9-ΚΡΗΤΙΚΟΣ -ΧΟΥΛΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ 17(1)-ΝΤΟΥΡΛΑΡΗΣ -ΤΖΩΡΤΖΗΣ 11(1) - ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ 14-ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ   8-ΔΑΣΚΟΣ 3-ΓΙΑΣΑΦΑΚΗΣ 2.

(Α.Ο ΑΡΗΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ -ΚΑΚΟΥΡΗΣ 4-ΠΑΥΛΟΥ 2- ΓΑΒΙΩΤΗΣ 4- ΠΑΠΙΤΣΗΣ 6-ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ 10-ΑΡΑΒΟΣΙΤΑΣ 5-ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΗΣ -ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ 7(1) -ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ 4.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares