Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 19:35

Νικητής ο Α.Ο Πάρου στο ντέρμπι.

Ο Α.Ο. Πάρου επικράτησε άνετα του Άρη Σύρου, όπως δείχνει και το τελικό 59-46 στο ντέρμπι για την 4η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου Μπάσκετ του Πρωταθλήματος Νέων.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Δημήτριος Βικέλας" είχε πολύ καλό ρυθμό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 30 φίλων του μπάσκετ που παρευρεθήκαν στο γήπεδο, παρά το ακατάλληλο της ώρας.

Ο Α.Ο. Πάρου με κορυφαίους τους Κορτίανο και Καλακώνα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας συνεχώς τη πρωτοπορία στο σκορ (μέγιστη διαφορά +11 πόντοι) έκαναν φέτος τη 2η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Άρη Σύρου.

Μάλιστα οι "Παριανοί" με αυτή την εμφάνιση – νίκη επιβεβαίωσαν τι σωστή δουλειά που κάνουν στα τμήματα των υποδομών του Μπάσκετ, όπου κάτω από τις οδηγίες του Κύριου Καζακίδη, οι μικροί της Πάρου πάνε από νίκη, σε νίκη.

Από την άλλη πλευρά η Συριανή ομάδα, πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν και ουσιαστικά δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που προσπάθησε να κάνει στα μισά του 2ου Δεκαλέπτου, όπου ο Ρούσσος με δυο συνεχόμενα γκολ-φάουλ μείωσε την διάφορα στους τρεις (24-21) και έδωσε ελπίδες για κάτι καλό.

Πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία έκριναν την αναμέτρηση και το τελικό 59-46 θεωρείται απόλυτος δίκαιο αποτέλεσμα. Από τον Άρη καλύτεροι ήταν ο Ρούσσος Μ. και Πορτοκαλάκης που βοήθησαν τον Άρη να μείνει κοντά στο σκορ.

Η διαιτησία του κ.Θεοδωσίου ήταν εξαιρετική.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 31-29, 45-36, 59-46

Α.Ο.ΠΑΡΟΥ: Καλακώνας, Σκιαδάς,Καπατανέας, Χερουβείμ, Δεκαβάλλας, Κορτιανός, Παπαχατζής, Σιφναίος.

Προπονητής: κ. Καζακίδης

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: Πορτοκαλάκης, Μαθιάσης, Σάββας, Μαλέπος, Ιωάννου Σ., Αζιζάι, Βασιλειάδης Ε., Βασιλειάδης Γ., Ιωάννου Π., Ρούσσος Μ., Πιτσικάλης.

Προπονητής: κ. Βαρθαλίτης

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares