Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 22:21

ΑΟ Σύρου: Πρίντεζη μας κάνεις υπερήφανους.

Σε μια ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει και εκθειάζει τον Συριανό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος χθες στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης, πράγμα που γιόρτασε δεόντως, έχοντας ανά χείρας ένα πανό της Σύρου.

Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο.ΣΥΡΟΥ/SYROS F.C. εκφράζουμε ολόψυχα τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στον Διεθνή Συριανό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη για την πανάξια και δικαιότατη κατάκτηση του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Basket και ιδιαιτέρως διότι μας έκανες απίστευτα και ιδιαίτερα υπερήφανους όλους τους Συριανούς και Συριανές διότι καθ’όλη την διάρκεια των πανηγυρισμών και της απονομής δεν άφησες καθόλου το πανό της ιδιαίτερης πατρίδας σου της Σύρου , αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι είσαι ο Καλύτερος πρεσβευτής του νησιού μας σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο!!!.

Σε ευχαριστούμε τεράστιε γίγαντα Γιώργο που υπάρχεις και μας χαρίζεις απίστευτα συγκινητικές τέτοιες στιγμές ιδιαίτερης υπερηφάνειας , χαράς , συγκίνησης και ανατριχίλας ως μπασκετμπολίστας και Συριανός.!!!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα πάντοτε υγεία και να συνεχίσεις να μας χαρίζεις πολλές τέτοιες διθυραμβικές επιτυχίες στη συνέχεια της απίστευτα σπουδαίας σου καριέρας!!!.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕ-ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ.!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ-ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΛΑ!!!  

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ (SYROS F.C.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                                                ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                   ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares