Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 16:18

Προετοιμασία σε όλα τα μέτωπα στον υπό σύσταση Αθλητικού Ομίλου Άνδρου.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Άνδρο οι προπονήσεις των Ακαδημιών Μπάσκετ του υπό σύσταση Αθλητικού Ομίλου Άνδρου.

Σκοπός των μπασκετικών του νησιού είναι να συμμετέχουν από τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ένας από τους πρωτεργάτες της όλης προσπάθειας είναι ο γιατρός κύριος Θεοδόσης Σουσουδης ο οποίος μας δήλωσε: «Ο Κυριάκος Μουστάκας κάνει πολύ καλή δουλειά με τα παιδικά και τις ακαδημίες σε Μπατσί και Γαύριο.. Όλοι οι αθλητές πρέπει να δίνουν το παρόν προκειμένου να μπουν οι σωστές βάσεις για την δύσκολη συνέχεια.
Να υπενθυμίσω ότι η πορεία της ομάδας και του συλλόγου είναι υπόθεση όλων μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας να συνεχίσουν κάνοντας τα σωστά βήματα στο μπάσκετ αλλά και στη ζωή τους γενικότερα. Γι αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία και να εξασφαλίσουμε μια συνέχεια στην πορεία της ομάδας.
Οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, παρόλα αυτά αξίζει τον κόπο να στηρίξουμε αυτό που αγαπάμε, αφιερώνοντας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας.»

Εκτός από τις ακαδημίες, οργασμός επικρατεί και στις τάξεις των μεγαλύτερων αφού και το ανδρικό τμήμα συνεχίζει να προπονείτε κανονικά στη Μεσσαριά με την καθοδήγηση του Γ. Μουζάκη. Όπως όλα δείχνουν οι Ανδριώτες ετοιμάζουν κάτι καλό για τη νέα αθλητική περίοδο που αναμένετε να δώσει νέα ζωντάνια στις μπασκετικές γειτονιές των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares