Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 17:23

"Τρίποντο" ο Νίκος και η Βιργινία

Την "Πορτοκαλί θεά" έχει ικανότητα να τη μαγεύει… επίσης με τον άρτιο χαρακτήρα που διαθέτει έχει καταφέρει να μαγέψει και όλους εμάς που τον έχουμε ζήσει ως αθλητή εντός των τερέν… αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι ο Νίκος Χάρος την πάτησε για τα καλά, καθώς τα πράγματα αντιστράφηκαν και ο ίδιος μαγεύτηκε από τα μάτια της αγαπημένης του Βιργινίας Κουτίνα, με την οποία το Σάββατο 24/8 σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία στο Πυργάκι της Νάξου, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης.

Φυσικά από τον γάμο του ζευγαριού που εκτέλεσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι συμπαίκτες του και η Διοίκηση της ομάδας του ΑΠΑΣ τα Φανάρια, όπου ο Νίκος αγωνίζεται τα πέντε τελευταία χρόνια.

Γαμήλιο δώρο από την διοίκηση βέβαια και υπήρξε, αφού δια στόματος του προέδρου Δημήτρη πρωτονοτάριου και τον άλλων συμβούλων, προσφέρθηκε στο Νίκο δια βίου συμβόλαιο στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Από την διοίκηση και τους παίκτες του ΑΠΑΣ τα Φανάρια λάβαμε το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα: «Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να είναι καλά, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να καμαρώσουν τα παιδιά τους να παίζουν μπάσκετ στην αγαπημένη μας ομάδα»

GAMOS2GAMOS3GAMOS4GAMOS5

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares