Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 18:47

Συγχαρητήρια στους αθλητές και κ. Μαύρο από Ερμούπολη

OA.O. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές του για τις επιτυχίες που είχαν με την είσοδο τους σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα!

Συγκεκριμένα, Ξανθάκης Ιωάννης (Πρώτος στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών) – Ντούρλαρης Νικόλαος (Σχολή Ικάρων Ιπτάμενοι) –Κατσαμάγκος Παναγιώτης (Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΙ Πειραιά) –Βλάμη Κατερίνα (Νομική Αθηνών) – Μακρυωνίτη Μαρία (ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αθηνών) - Γαλανού Άννα (ΤΕΙ Λογιστικής Καλαμάτας) και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επαγγελματική αποκατάσταση! Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης αναδείκνυε και αναδεικνύει όχι μόνο καλούς αθλητές αλλά παιδιά με ήθος – αρχές – γνώση και επίπεδο! Ο Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ πάντα θα στηρίζει τους αθλητές του, τα παιδιά του, ώστε να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που θέτουν!

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά σε όλους μας τους αθλητές καθώς και καλή αγωνιστική χρονιά σε δύο πρώην αθλητές μας. Ο λόγος φυσικά για τον Βαγγέλη Δρόσο που την νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της Α.Ε.Κ. και την Γεωργία Βελούδου που θα την δούμε με την φανέλα του Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ. Ευχόμαστε πάντα διακρίσεις στους Συριανούς αθλητές μας!

Με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-U20 που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας (9-21/7/2013) και την αποκόμιση πολλών εμπειριών επέστρεψε ο προπονητής του Α.Ο. Ερμούπολης Ανδρέας Μαύρος. Αυτή ήταν η 7η συνεχόμενη συμμετοχή για τον προπονητή μας ο οποίος ήταν συνεργάτης του Κώστα Μίσσα και προπονητής σπουδαίων παικτών όπως ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ,ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ ,ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ, ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ και άλλοι. Είναι τεράστια επιτυχία να μπορούμε να έχουμε στις τάξεις της ομάδας μας για τόσα χρόνια έναν προπονητή που μπορεί να μεταλαμπαδεύσει όλες αυτές τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκτά κάθε χρόνο!

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares