Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 01:28

Ο αρχηγός του Γ.Ε.Σ. στη Σάμο

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου, επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»), στην Σάμο, συνοδευόμενος από τον διοικητή της Ανώτατης ΣτρατιωτικήςΔιοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του ο αρχηγός, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ, επισκέφθηκε Μονάδες, Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, παρακολούθησε επιχειρησιακές δραστηριότητες και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό, για την εκτέλεση της αποστολής του. 
 Η παρουσία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. στη Σάμο, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Αμύνης έγινε στο πλαίσιο των πρόσφατων αντίστοιχων επισκέψεων ανώτατων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων στις ακριτικές περιοχές της χώρες με αντικειμενικούς στόχους την περαιτέρω ενίσχυση του ηθικού των υπηρετούντων σε αυτες τις «νευραλγικής σημασίας» περιοχές, αλλά και η υπενθύμιση του αξιόμαχου των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στις τοπικές κοινωνίες. 
 naftemporiki.gr  με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ 

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares