Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 15:32

Κορονοϊός: Ξέφυγαν τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη

Ουρές στο Ιπποκράτειο για rapid test - Σε σχέδιο μετατροπής του Βελλιδείου σε κέντρο COVID αναφέρθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος - «Σε κάθε οικογένεια της Θεσσαλονίκης υπάρχει ένας ασθενής» τόνισε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ξεφεύγει η κατάσταση με τη διαχείριση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, αφού τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται, ενώ τα νοσοκομεία της πόλης βρίσκονται ήδη στα όρια τους. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 τόνισε ότι «σε κάθε οικογένεια της πόλης υπάρχει και ένας ασθενής». 

«Βρισκόμαστε στο προτελευταίο στάδιο των περιοριστικών μέτρων με την ελπίδα να αποδώσουν» ανέφερε ο κ. Ζέρβας και πρόσθεσε ότι «τα πράγματα ξέφυγαν», αποδίδοντας την κατάσταση που επικρατεί στο ότι υπήρξε μια χαλάρωση και ένας εφησυχασμός. Ωστόσο, επισήμανε ότι δεν είναι ώρα να γίνει απόδοση ευθυνών. «Πρέπει να αποδώσουν τα μέτρα», σχολίασε ενώ εμμέσως πρότεινε και το πρότυπο του Ισραήλ, που εφάρμοσε ένα αυστηρό lockdown για τον περιορισμό της διασποράς στην κοινότητα. Ο κόσμος έχει εμφανίσει μια κόπωση από τον Μάρτιο, αλλά όπως είπε πειθαρχεί στα νέα μέτρα.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares