Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 00:27

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 36χρονος Λοχαγός

Είναι από τις στιγμές που τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψεις μια είδηση. Είναι από τις φορές που δεν μπορείς να αποτυπώσεις τον πόνο, τη θλίψη και τα αμέτρητα γιατί για το «φευγιό» ενός νέου ανθρώπου, ενός άξιου παλικαριού, ενός οικογενειάρχη με ήθος, αξίες και αρχές.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις πενθούν. Ο Λοχαγός Βασίλης Τζόκας, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή στα 36 του χρόνια, προδομένος από την καρδιά του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμογελαστός Βασίλης, ένας άριστος αξιωματικός, ένα εξαιρετικό παιδί όπως τονίζουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Δυστυχώς, ο Βασίλης Τζόκας αφήνει πίσω τη σύζυγό του και το μόλις 7 ετών κοριτσάκι του, που δεν πρόλαβε να χαρεί τον μπαμπά του, ενώ η σύντροφος της ζωής του, Κατερίνα, μένει μόνη σε τόσο νεαρή ηλικία.

Ο αιφνίδιος θάνατός του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς, και αφήνει απαρηγόρητους τους γονείς του Ηλία (Λεωνίδα) και Ευαγγελία.

Ζούσε στην Αθήνα, όπου και υπηρετούσε. Ωστόσο η σορός του μεταφέρεται στα Τρίκαλα για την Εξόδιο Ακολουθία, στη 1 μ.μ. του Σαββάτου εκ του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, όπου είναι και το πατρικό του.

Συντετριμμένοι και οι συμμαθητές του, από την Σχολή Ευελπίδων, που αδυνατούν να πιστέψουν πως ο πάντα αισιόδοξος Βασίλης δεν είναι πια μαζί τους.

Όπως αναφέρουν συμμαθητές τους: «Είχε αποφοιτήσει το 2007 από τη Σχολή Ευελπίδων, με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Ιππικού - Τεθωρακισμένων. Εκεί έμελλε να αφήσει και την τελευταία του πνοή, υπηρετώντας ως εκπαιδευτής.
Άριστος Αξιωματικός και υποδειγματικός χαρακτήρας. Όλα τα αντιμετώπιζε με χαμόγελο, αισιοδοξία και πάθος.

Με λεβεντιά και περηφάνεια έφερνε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή.
Ο Θεός τον πήρε νωρίς κοντά Του, αφήνοντας πίσω ένα αγγελούδι 7 ετών και τη σύζυγό του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 3 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγία Μόνη στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Άγιο Αθανάσιο Τρικάλων.

Μια φορά Ευελπις για πάντα Ευελπις!

Καλό Παράδεισο συμμαθητή μας!

Τάξη ΣΣΕ 2007.»

Πηγή: newsbomb.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares