DARZENTAS_MESA
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 15:07

Η Revival στην Σαντορίνη – Ενημέρωση σχετικά με τις νέες πιστοποιήσεις

Η Revival μετά τις πρώτες πιστοποιήσεις ελληνικών ξενοδοχείων, σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα, συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες, ώστε να ενισχύσει τον τουριστικό κλάδο σε αυτήν την πρωτοφανή συγκυρία.

Μέσω του διεθνούς προτύπου B&W, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αφομοιώνει κάθε νέο πρωτόκολλο, σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες και κατευθύνσεις, η Revival δίνει λύση στο σημαντικό προβληματισμό των ξενοδόχων σχετικά με την ασφαλή επαναλειτουργία των επιχειρήσεών τους, αλλά και την κάλυψη των μακροχρόνιων αναγκών τους. Το νέο ελληνικό σήμα πιστοποίησης «Health First» (ΦΕΚ2084/30/5/2020) , το οποίο θα εκδίδεται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει ήδη ενσωματωθεί στο συγκεκριμένο πρότυπο, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πληρέστερα της αγοράς.

Η επιστροφή του Τουρισμού στην κανονικότητα, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής, καθώς πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν και οι αναγγελίες του Πρωθυπουργού από την Σαντορίνη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ένα από τα πιο πολυσύχναστα νησιά του κόσμου την καλοκαιρινή περίοδο, θέλοντας να στείλει κάλεσμα προς άπαντες, τονίζοντας παράλληλα πως η ποιότητα της εμπειρίας του ταξιδιώτη θα παραμείνει αναλλοίωτη από τις ενέργειες σχετικά με την ασφάλεια και την υγιεινή των καταλυμάτων.

Συναισθανόμενοι την δυσχερή περίοδο και το πλήθος των αναγκών του τουριστικού κόσμου, αλλά και απόλυτα ταυτισμένοι με τις ενέργειες και το πλάνο της κυβέρνησης, αποφασίσαμε να βρεθούμε κοντά στον Έλληνα ξενοδόχο προτείνοντας λύσεις σχετικά με τις νέες πιστοποιήσεις. Στελέχη της εταιρείας μας θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στο κυκλαδίτικο νησί με στόχο να ενημερώσουν διεξοδικά τους επιχειρηματίες αναφορικά με την οργάνωση και την πιστοποίηση ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα… 2105156800

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares