Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 10:38

Μητσοτάκης - Χάνκς: Φωτογραφία με τα διαβατήρια στην Αντίπαρο

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Φωτογραφία με τα... ελληνικά διαβατήρια ανά χείρας, έβγαλαν ο Τομ Χανκς και η συζύγος του Ρίτα Γουίλσον με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.

Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους.Η βραδιά κύλησε χαλαρά με συζήτηση για την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενω ο Τομ Χανκς αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο όπου έχουν το εξοχικό τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 Πρώτο Θέμα

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares