Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 19:14

Τηλεοπτική προώθηση προσβάσιμου τουρισμού στη Σύρο

Η Σύρος παρουσίασε τις δυνατότητες προσβάσιμου τουρισμού μέσω ζωντανών συνδέσεων σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Αναλυτικά:

Στο πλαίσιο των συστηματικών ενεργειών του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί μας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δυνατότητες της Σύρου στον προσβάσιμο τουρισμό, τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και σε επίπεδο ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσω τριών (3) ζωντανών συνδέσεων σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και συγκεκριμένα στις εκπομπές “Από τις έξι” (ERT), “Πρωινή Ενημέρωση” (Mega Channel) και “ΦλΕΡΤ” (ERT).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών συνδέσεων, αξιοποιήθηκε το video «Η Σύρος: Προσβάσιμος Προορισμός για άτομα με αναπηρία» (https://www.youtube.com/watch?v=GraKgwuuGlE), το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και την πλατφόρμα ExtraMilers και αναδεικνύει τις δυνατότητες του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού, φιλικού σε άτομα με αναπηρία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον συμπολίτη μας Νίκο Ρούσσο για την πολύτιμη συμβολή και τη συμμετοχή του στις προσπάθειές μας.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares