Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 13:13

Κυκλάδες: Τηλεοπτικό αφιέρωμα για το ιστορικό Γυμνάσιο Αμοργού (Video)

Τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το ιστορικό Γυμνάσιο της Αμοργού, το πρώτο στην ελεύθερη Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο της Χώρας Αμοργού.

Ο Λευτέρης Πολυκρέτης, συγγραφέας και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Στυλιανός» του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών, παρουσιαστής της εκπομπής “Εθελοντική μη αμειβόμενη αιμοδοσία” που προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι ΛΥΧΝΟΣ, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, προσκάλεσε τις κες. Μίνα Μαύρου- δημοσιογράφο, θεολόγο και Λία Μωραϊτάκη- Περδετζόγλου εκπαιδευτικό, συγγραφέα και ποιήτρια, για να μιλήσουν για την ιστορία και την πορεία του Γυμνασίου της Αμοργού στο διηνεκές του χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης γίνεται εκτενής αναφορά σε ιστορικά πρόσωπα, μαρτυρίες εποχής αλλά και προσωπικές εμπειρίες των ομιλητών σχετικά με το ιστορικό σχολείο της Αμοργού και γενικότερα την εκπαίδευση σήμερα. Και μιας που η εκπομπή εξέπεμψε από την Αμοργό δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα η αιγαιοπελαγίτικη αύρα και η ποιητική διάθεση!

 

 

Πηγή: dimos.amorgos.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares