Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 12:32

“Διονύσιος Σολωμός”: Θετικά στον κορωνοϊό 3 μέλη του πληρώματος

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του πλού από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ειδικότερα κατά τη διάρκεια του πλού από την Κύθνο προς τη Σέριφο, 3 μέλη του πληρώματος του “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” βρέθηκαν θετικά στον ιό.

 

 Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

 Η εταιρεία μας έχοντας εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και πρόληψης σχετικά με τον COVID-19, με στόχο την διασφάλιση της υγείας του επιβατικού κοινού και των πληρωμάτων των πλοίων της, προέβη σήμερα 12/10/2020 σε επαναληπτικά τεστ του ιού.


Κατά τη διάρκεια του πλού από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ειδικότερα κατά τη διάρκεια του πλού από την Κύθνο προς τη Σέριφο ενημερωθήκαμε ότι 3 μέλη του πληρώματος του πλοίου μας Ε/Γ – Ο/Γ “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” είναι θετικά στον ιό.
Λόγω της ειδικότητάς τους δεν έχουν έρθει σε επαφή με το επιβατικό κοινό.


Μετά από αυτό, ενημερώθηκε η Λιμενική αρχή Σερίφου, ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Επετράπη η συνέχιση του πλου για ολοκλήρωση του δρομολογίου με αποβίβαση όλων των επιβατών που είναι στο πλοίο και με την προϋπόθεση της μη επιβίβασης νέων επιβατών έως και την ολοκλήρωση του δρομολογίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και θα διενεργηθεί εκ νέου έλεγχος σε όλα τα μέλη του πληρώματος και εκ νέου απολύμανση σε όλους τους χώρους του πλοίου.


Τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποτροπή εξάπλωσης του ιού και για οποιαδήποτε εξέλιξη στο συμβάν σε συνάρτηση με την συνέχιση εκτέλεσης των δρομολογίων του πλοίου θα σας ενημερώσουμε με νεώτερο δελτίο τύπου.

Με τιμή,
ΖΑΝTE FERRIES – A.N.M.E.Z. A.E.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares