Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 19:18

Αμοργός: Ψευδής καταχώρηση το τζαμί στην Αμοργό

Την κάτωθι ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Αμοργού, σχετικά με δημοσιεύματα για ύπαρξη τζαμιού στο νησί.

"Η προπαγάνδα του διαδικτύου οδήγησε κάποιους όχι μόνο να ανακαλύπτουν τζαμί στην Αμοργό αλλά να το δηλώνουν κιόλας στη δημοφιλή εφαρμογή Google Maps, την οποία ακολουθεί πολύς κόσμος για να γνωρίσει έναν τόπο.
Φυσικά στην Αμοργό δεν υπάρχει ούτε υπήρξε στην ιστορία τζαμί, ενώ το νησί ως γνωστόν φημίζεται για το εμβληματικό μοναστήρι της Παναγίας
Χοζοβιώτισσας.
Ως Δήμος Αμοργού καταδικάζουμε το γεγονός, το καταγγείλαμε στην Εταιρεία, στο Υπουργείο Εξωτερικών και όπου κρίναμε αναγκαίο ενώ έχουμε κινήσει όλες τις διαδικασίες για τη διαγραφή της καταχώρησης.

Καλούμε τους κατοίκους του νησιού μας αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που το έχουν αγαπήσει να μπουν στο GoogleMaps και να δηλώσουν πως είναι ψευδής η καταχώρηση.

Στους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που διανύουμε κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις χρησιμοποιώντας ακόμα και το διαδίκτυο για να πετύχουν το σκοπό τους.
Λίγες ώρες πριν γιορτάσουμε το Έπος του ’40 και σχεδιάζοντας της εμβληματικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821,
καλούμαστε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά ως ακρίτες του Αιγαίου!

Να υπερασπιστούμε ενωμένοι την ιστορία μας.
_Κάποιοι ονειρεύονται «Γαλάζιες Πατρίδες» και αλλαγές συνόρων. Στην Αμοργό κυριαρχεί το Αυθεντικό Ελληνικό Απέραντο Γαλάζιο και οι εκατοντάδες εκκλησιές της, μνημεία ιστορίας, πολιτισμού και ορθοδοξίας._"

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares