Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 15:59

Συγκινεί η έκκληση για εργασία από έναν Μυτιληνιό στη Μύκονο

Τον δικό του Γολγοθά ζει καθημερινά ένας άνεργος από την Μυτιλήνη, ο οποίος ζητά δουλειά για να ζήσει.

Ο ίδιος ανέβασε αγγελία στο facebook, στην σελίδα “Μύκονος Αγγελίες” αναζητώντας απεγνωσμένα να βρει κάπου να εργαστεί. Μια αγγελία που είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης και της απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει.

Τρία χρόνια τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερή εργασία προκειμένου να μπορέσει να συγκεντρώσει τα αναγκαία για τον ίδιο και τους γονείς του. Η μητέρα του είναι άρρωστη και έχει ανάγκη από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ ο πατέρας του, ο οποίος έχει περιπέσει σε κατάθλιψη μετά τον θάνατο του άλλου του γιου, βοηθάει όπως μπορεί κάνοντας μεροκάματα στις ελιές.

Το μόνο που θέλει είναι μια ευκαιρία, έστω και μακριά από την Λέσβο, όπου διαμένει, για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα και να καλύψει τα χρέη της οικογένειάς του. Δυστυχώς δεν είναι ο μοναδικός συνάνθρωπός μας που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, χωρίς δουλειά και εισόδημα.

Δέκα χρόνια μετά την εκδήλωση της οικονομικής κρίσης χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν χάσει την εργασία τους, ενώ η υγειονομική κρίση και τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα οδήγησαν ακόμα περισσότερο κόσμο στην ανεργία και την φτώχεια.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares