DARZENTAS_MESA
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 15:05

Κλειστά αύριο τα σχολεία στη Σαντορίνη

O Δήμαρχος Θήρας αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΤΗΝ 17η  Φεβρουαρίου 2021
Παρατείνεται η εξ' αποστάσεως διδασκαλία λόγω της κακοκαιρίας
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών, κατά την παρουσία και την μετακίνηση από και προς τα εκπαιδευτικά κτήρια και τον κανονισμό λειτουργίας των σχολείων για το Covid-19, σύμφωνα με τον οποίο απαιτούνται ο συχνός αερισμός των αιθουσών  και σχετικοί περιορισμοί στον αυλισμό των μαθητών, ο Δήμαρχος Θήρας αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί με την εξ' αποστάσεως διδασκαλία.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας "Μήδεια" αναμένεται για τις επόμενες 24 ώρες με χαμηλότερες θερμοκρασίες και ισχυρότερους επιφανειακούς ανέμους.
Προσοχή στις μετακινήσεις
Για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την εκτόνωση των καιρικών φαινομένων που αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας, ο Δήμος Θήρας εφιστά την προσοχή των πολιτών στις μετακινήσεις ζητώντας να πραγματοποιούνται μόνο οι υποχρεωτικές και απαραίτητες μετακινήσεις όπως, βοήθεια συμπολιτών μας, ζητήματα υγείας, υποχρεωτική παρουσία σε χώρους εργασίας ή οικιακές ανάγκες.
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΣΙΓΑΛΑΣ

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares