Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 13:22

Ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας

Προβάλλοντας Νάξο και Μικρές Κυκλάδες, ο πολυνησιακός Δήμος των Κυκλάδων συμμετείχε  στην πλέον καθιερωμένη έκθεση τουρισμού της Ρουμανίας που άνοιξε τις ψηφιακές της «πύλες» την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και διήρκησε μέχρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2021.  

Έγκαιρα ο Δήμος εντόπισε τη σημαντική ευκαιρία που παρείχε ο ΕΟΤ για συγκεκριμένο αριθμό δωρεάν συμμετοχών στο ηλεκτρονικό του περίπτερο και έλαβε μέρος μαζί με λίγους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου. Μάλιστα ο Δήμος «κλείδωσε» δύο θέσεις στο stand των Κυκλάδων τόσο για τη Νάξο, όσο και για τις Μικρές Κυκλάδες αντίστοιχα.

Οι αναρίθμητες παραλίες, το εντυπωσιακό εύρος επιλογών, οι ειδικές μορφές τουρισμού, η γαστρονομία, η γαλήνια και ήρεμη αύρα των προορισμών και οι ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες βρέθηκαν στο επίκεντρο του ψηφιακού stand που προσέλκυσε δεκάδες επισκέπτες κατά βάση ταξιδιωτικό κοινό, που έχει ξεκινήσει να εξετάζει τα πλάνα του για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς σχολίασε μετά το τέλος της έκθεσης: «Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα να υλοποιούμε δράσεις προβολής στο εξωτερικό αξιοποιώντας κάθε φορά το διαδίκτυο και όλες τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία, προσαρμοσμένοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως και ο ΕΟΤ αναφέρει τη συμμετοχή μας μαζί με ελάχιστου ακόμη Δήμους των Κυκλάδων στην επίσημη ενημέρωση του σε έγκριτα ΜΜΕ. Επόμενη ψηφιακή στάση είναι η διεθνής έκθεση τουρισμού ITB Now 2021, για την οποία προγραμματίζονται συναντήσεις». 

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ350χ400

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares