Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 16:18

Λίγο καρναβαλικό χρώμα από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π , το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, μετά από πρόταση του Προέδρου της Δημήτρη  Αντιπαριώτη και την ομόφωνη απόφαση του  ΔΣ,  κατάφερε να δώσει λίγο  καρναβαλικό χρώμα στο νησί μας, μετασκευάζοντας σε αποκριάτικο, τον “ Δούρειο Ίππο”, που ευγενικά μας παραχωρήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αρχιλόχος”.

Με σεβασμό και επιμονή στην εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, φορτώσαμε τον Δούρειο Ίππο με σερπαντίνες, κομφετί, σφυρίχτρες, καραμούζες και με αποκριάτικες μουσικές, βραζιλιάνικες σάμπες και ελληνικά χιουμοριστικά τραγούδια και χωρίς καμία στάση, περιδιαβήκαμε όλα μας τα χωριά. 

Ξεκινήσαμε το αποκριάτικο ταξίδι μας, το πρωί του Σαββάτου 13 Μαρτίου από τη Μάρπησσα, συνεχίσαμε  στα Μάρμαρα, στον Πρόδρομο και αργά το μεσημέρι καταλήξαμε στη Νάουσα.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 14 Μαρτίου, με αφετηρία την πλατεία του Κώστου,  περάσαμε  από Λεύκες, Δρυό, Άσπρο Χωριό,  Αγκαιριά, Αλυκή, Βουτάκο,  Κάμπο και καταλήξαμε στην Παροικία.

Καταφέραμε να χαρίσουμε  λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς, στο πνεύμα των ημερών, ενώ παράλληλα μεταφέραμε σε όλη την Πάρο το επίκαιρο μήνυμα «Μένουμε Ασφαλείς». Αυτό όμως που μας χαροποίησε ιδιαίτερα, ήταν ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων,  που τόσο το είχαν ανάγκη. 

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάρου «Αρχίλοχος», τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Χάρη Αργυρό, τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου μας, τους εργαζομένους της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.  κ. Χριστόδουλο Μαούνη, κα. Καλλιόπη Σομπόνη, τον υπάλληλο του Δήμου Πάρου κ. Αθανάσιο Μερτζάνη και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Πάρου κ. Κυριάκο Λουκή, αλλά και όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η αποκριάτικη δράση μας.

Η  Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, με αίσθημα ευθύνης, πρωτοστατεί με νέες ιδέες και ευρηματικότητα, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού μας, και στην διατήρηση και ενίσχυση του κοινωνικού ιστού της τοπική μας κοινωνίας.

Τηρώντας πάντα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, ώστε  να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ και όλοι μαζί, να γιορτάζουμε και να ξεφαντώνουμε, έτσι όπως το απαιτούν αυτές οι γιορτινές ημέρες χαράς. 

Με την ευχή και την ελπίδα ότι οι φετινές απόκριες να είναι οι τελευταίες που γιορτάζουμε  με περιορισμούς, ευχόμαστε σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλή Σαρακοστή.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares