DARZENTAS_MESA
Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 13:21

Ο Ανδρέας Πατηνιώτης στο MEGA για τον τουρισμό στη Σαντορίνη

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε το πρωί ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Ανδρέας Πατηνιώτης.

Αναφερόμενος στην έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν στις 14 Μαΐου, όπως έχει εξαγγελθεί από τον Υπουργό Τουρισμού, ο κος Πατηνιώτης τόνισε ότι έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για να είναι όλα έτοιμα στην ανωτέρω ημερομηνία, και τα πράγματα που θα πρέπει να γίνουν κατ' απόλυτη προτεραιότητα είναι:

- Η έγκαιρη λήψη των επικαιροποιημένων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

- Το πως θα διαχειρισθεί το θέμα των χιλιάδων εργαζομένων στον τουρισμό και επισιτισμό, που έως και αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να έχουν κατά προτεραιότητα πρόσβαση στον εμβολιασμό.

- Το αν, πότε, και με ποιες προϋποθέσεις θα θεσπιστεί το λεγόμενο "πράσινο διαβατήριο" για τους επισκέπτες του νησιού.

Σύμφωνα με τον κ. Πατηνιώτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν καθόλου κρατήσεις στη Σαντορίνη, ωστόσο έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από επισκέπτες στις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων, οι οποίοι αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με τις προϋποθέσεις του ταξιδιού τους. 

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε επίσης ο Διευθυντής Τουριστικού Γραφείου στο Χάγκεν της Γερμανίας, Γιάννης Σουλτανίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι το πρόβλημα που υπάρχει στην Γερμανία είναι η αβεβαιότητα όσον αφορά τους εμβολιασμούς. «Αυτό το χρόνο δεν μπορούμε να μιλάμε για εμβολιασμένους τουρίστες», είπε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη την συνέντευξη, μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω:

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares