Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 14:00

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ μεταφέρεται στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, σύμφωνα με το 22092/23-03-2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) μεταφέρεται στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

 

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η λειτουργία του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων, αποφασίσαμε να στηρίξουμε σθεναρά και με την δέουσα ευαισθησία το αίτημα των εργαζομένων του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, σύμφωνα με την 234/2020 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Με στοχευμένες ενέργειες προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και προς το Υπουργείο Εσωτερικών, καταφέραμε να επιτύχουμε τη μεταφορά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Σύρου στον Δήμο μας, διασφαλίζοντας την ομαλή συνέχιση της φοίτησης των 25 ατόμων με αναπηρία, καθώς και των 6 εργαζομένων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ).

Για τη θετική αυτή έκβαση, ευχαριστούμε θερμά τον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Βρούτση καθώς και τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την καίρια συμβολή τους στην προώθηση και επίλυση του εν λόγω θέματος.

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares