Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 02:18

Άνω Σύρος: Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης νέου δικτύου Ύδρευσης

Kανονικά και με γοργό ρυθμό εξελίσσονται οι εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης νέου δικτύου Ύδρευσης νέας γενιάς περιφερειακά του οικισμού ,επί του κεντρικού οδικού δικτύου και συγκεκριμένα από το "Δ" δέλτα της Λαλακιάς έως την αλάνα "Παντελή" - 6ο Δημοτικό σχολείο.

Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας έργο ,μετά το πέρας του οποίου, οι κάτοικοι της περιοχής μας θα μπορούν να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες ,ολοκληρωμένες και ποιοτικότερες παρεχόμενες υπηρεσίες ύδατος τελευταίας γενιάς.
Η συνολική του δαπάνη ανέρχεται στις 18.165,48 πλέον Φ.Π.Α. και η χρονική του διάρκεια εκτιμάται στον 1 (ένα) μήνα, με φορέα υλοποίησης τη Δ.Ε.Α.Σύρου και ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία την "Α.Φ.ΚΟΠΑΝΙΤΣΑΝΟΣ".
Ήδη όπως μπορείτε να δείτε στις (συνημμένες φωτογραφίες) ,έχουν τοποθετηθεί οι διακλαδώσεις του νέου δικτύου με εκείνες που καταλήγουν στα οικιακά δίκτυα (ρολόγια) οι βάνες του δικτύου (τα μπλε εξαρτήματα με τον κατακόρυφο ανοξείδωτο άξονα με τετράγωνη απόληξη), οι γωνίες έδρασης (πεδιλογωνίες) (τα εξαρτήματα με την κυκλική διατομή με άνω κατεύθυνση και τις κυκλικές τρύπες) όπου σε αυτά θα τοποθετηθούν νέα πυροσβεστικά υδροστόμια.
Η τομή του δρόμου έχει φθάσει στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος των Γυμνασίων ,παραπλεύρως των σκαλιών της οδού Πέτρου Ράλλη.
Για το λόγω αυτό ώστε να γίνει η πλήρης σύνδεση με τα οικιακά δίκτυα - ρολόγια ,θα υπάρξει προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 12/04/2021 , σύμφωνα και με την προγενέστερη ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. , από ώρα 08:00-14:00 , από την περιοχή της Πιάτσας Άνω Σύρου έως αυτής του Ξηροκάμπου.
Η επανασύνδεση ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα ανάλογα με τις τεχνικές δυσκολίες που θα προκύψουν.
Εφιστούμε την ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ των διερχόμενων οδηγών και πεζών ,και παρακαλούμε για την κατανόηση της ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ διακοπής υδροδότησης!!!

Σας Ευχαριστούμε
Για την Κοινότητα Άνω Σύρου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Πέτρος Ραουζαίος

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares