Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 15:08

Στήριξη των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης

Στη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα στην ενίσχυση των εργαζομένων και των οικογενειών τους στον τομέα του επισιτισμού, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19, προχωρά έμπρακτα ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ύστερα από την αποδοχή χορηγίας επισιτιστικής ενίσχυσης μέσω δωροεπιταγών, από γνωστή αλυσίδα υπεραγορών, με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών.

Προς ικανοποίηση όλων των δημοτών μας που πληρούν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής, ανακοινώνουμε την υποβολή αιτήσεων στο Κέντρο Κοινότητας του Τμήματος Κοινωνικής

Προστασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και με προθεσμία υποβολής έως την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι-ες μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου μας, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο εν λόγω κοινωνικό πρόγραμμα, να καταθέσουν τα παρακάτω απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η κατάθεση και παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας (κτήριο Κ.Α.Π.Η) με ραντεβού, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 22810 81001.

Τα δικαιολογητικά είναι τα κάτωθι:
• Αίτηση, η οποία διατίθεται από την Υπηρεσία,
• Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος,
• Βεβαίωση εργοδότη, που να αποδεικνύει την αναστολή – παύση εργασίας από το Νοέμβριο του 2020 και έπειτα (από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ),
• Αποδεικτικά έγγραφα διακοπής λειτουργίας επιχείρησης, λόγω των μέτρων περιορισμού της διασποράς του Covid 19,
• Δήλωση φορολογίας Εισοδήματος Ε1, Ε3, Ε9 και εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους,
• Αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο συμβόλαιο σε ισχύ ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας),
• Βεβαίωση ανεργίας των υπόλοιπων ενηλίκων μελών της οικογένειας,
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,
• Βεβαίωση σπουδών (στην περίπτωση φοιτητή/τριας, ως προστατευόμενου μέλους).
Η αξιολόγηση των αιτήσεων των δυνητικά ωφελουμένων από τη δωρεά, μαζί με τα συνημμένα ανωτέρω δικαιολογητικά, θα πραγματοποιηθεί υπηρεσιακά με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Κατά τη διάρκεια της επιλογής των δικαιούχων, δύναται να ζητηθεί οποιοδήποτε άλλο στοιχείο κριθεί απαραίτητο, συμπεριλαμβανομένου και της κοινωνικής έρευνας.
Το παρόν δελτίο τύπου, μαζί με το έντυπο της αίτησης, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Δήμου μας: https://www.syros-ermoupolis.gr

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares