DARZENTAS_MESA
Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 12:53

Παναγιώτης Μυτιληναίος: Να μην χρησιμοποιείται το όνομά μου από κανέναν

Διευκρινιστική δήλωση μέσα από την οποία διαψεύδει φήμες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μυτιληναίος.

Ο έμπειρος, μάχιμος δημοσιογράφος από τη Σαντορίνη ζήτησε την δημοσίευση αυτής της δήλωσης προκειμένου να σταματήσει να εμπλέκεται το όνομα του και να χρησιμοποιείται από διάφορους.

Αναλυτικά:

Επειδή τελευταία στο νησί μας ακούγονται διάφορα και θα ακουστούν στο μέλλον ακόμα περισσότερα, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά τα παρακάτω:

  1. Αυτή την περίοδο καμιά σχέση δεν έχω με όποιοδήποτε site, πλην του www.santorinilive.gr , το οποίο μου ανήκει και ιδιοκτησιακά και καταγράφει τις απόψεις και τις θέσεις μου.
  2. Αυτή την περίοδο καμιά σχέση δεν έχω με το όποιοδήποτε ΜΜΕ πλην του ραδιοσταθμού Σαντορίνη 106,4 και του Volcano tv , τα οποία ανήκουν ιδιοκτησιακά στην οικογένεια Σπύρου Πατηνιώτη και στα οποία εργάζομαι τα 32 τελευταία χρόνια.
  3. Δεν ανήκω σε καμιά συντακτική ομάδα τοπικής εφημερίδας και καμιά σχέση δεν έχω με εκδότες τοπικών εντύπων.
  4. Τιμώ και σέβομαι κάθε συνάδελφο στο νησί, όμως οι επαγγελματικές μου σχέσεις περιορίζονται στους συνεργάτες μου στα μέσα στα οποία εργάζομαι, όποιαδήποτε άλλη φήμη δεν έχει τη παραμικρή δόση αλήθειας.

Η συγκεκριμένη δήλωση γίνεται προκειμένου να μην χρησιμοποιείται σήμερα και στο μέλλον το όνομά μου από κανέναν.
Δηλώνω επίσης πως όσο καιρό ακόμα εργάζομαι, θα αγωνίζομαι για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου και θα βρίσκομαι όπως τα 35 τελευταία χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των συμπατριωτών μου.
Για όποιαδήποτε αλλαγή στο μέλλον ή νέες μου συνεργασίες θα ενημερώνω τους ακροατές και αναγνώστες μου μέσα από τα ΜΜΕ που αναφέρω στην αρχή της δήλωσής μου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares