Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 00:44

Η Νάξος στην ΕΡΤ, στον Alpha και στο Open [vids]

Η προβολή της Νάξου αλλά και των Μικρών Κυκλάδων με πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνεχίστηκε και σήμερα, με ρυθμό αμείωτο!

Μετά το Star Channel, το Open Beyond και τον Alpha, ήταν σειρά της ΕΡΤ να βρεθεί στο νησί μας ως προσκεκλημένη της Ε.Α.Σ., για να κάνει live συνδέσεις και ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Συνδέσεις», δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καϋμένου, πέρασε τη σημερινή μέρα στη Νάξο και έβγαλε, όχι μία, αλλά πέντε live συνδέσεις από ισάριθμα διαφορετικά σημεία της «Βασίλισσας των Κυκλάδων», παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για σημαντικά ζητήματα στους τηλεθεατές και γεμίζοντας τις οθόνες τους με τη Νάξο, τις ομορφιές και την παραγωγή της!

Αρχικά, η Α. Καϋμένου βρέθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου και έδειξε… θέα Νάξου στους παρουσιαστές και στους τηλεθεατές της εκπομπής «Από τις Έξι», εν είδει… πρόγευσης του τι θα ακολουθούσε!

Κατόπιν, λίγο μετά το ξεκίνημα της δικής της εκπομπής («Συνδέσεις») ήταν στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Νάξου, από όπου ενημέρωσε για την πορεία των εμβολιασμών για τον κορονοϊό στο νησί μας αλλά και στις Μικρές Κυκλάδες. Στην κάμερα μίλησαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Καλή Φραγκίσκου, ο Δήμαρχος Νάξου, κ. Δημήτρης Λιανός και κάτοικοι της Νάξου.

Έπειτα, η Α. Καϋμένου πρώτα έκανε βόλτα στα σοκάκια του Κάστρου της Χώρας της Νάξου και μίλησε με καταστηματάρχες για τις ετοιμασίες τους για το καλοκαίρι…

…ενώ στη συνέχεια, με φόντο την Πορτάρα, συζήτησε με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Γιώργο Λατίνα, για το πώς εξελίσσεται έως τώρα η τουριστική κίνηση στο νησί μας και πώς αναμένεται να πάει η φετινή σεζόν.

Για το τέλος, η Α. Καϋμένου επεφύλασσε την πιο ωραία έκπληξη! Live σύνδεση από την παραλία της Αγίας Άννας και νησιώτικη μουσική, χορό, βόλτα με βάρκα στη θάλασσα, παραδοσιακή ναξιώτικη κακαβιά και τα ποιοτικά προϊόντα του νησιού μας, όπως Γραβιέρα και Πατάτα! Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης.

Από εκεί και πέρα, όμως, σήμερα η Νάξος και η Ε.Α.Σ. Νάξου δεν φιλοξενήθηκαν μόνο στην ΕΡΤ, αλλά σε δύο ακόμη μεγάλα ελληνικά κανάλια, το Open και τον Alpha.

Το πρωί ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μίλησε για την, πολύ μεγάλη, σημασία του πρωτογενούς τομέα στη Νάξο στο Open και στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος». Δεν έμεινε, ωστόσο, εκεί, αλλά ρώτησε και τον (παρόντα στο πάνελ της εκπομπής) Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για την αύξηση των τιμών στα προϊόντα αλλά και για τις νοθείες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο νησί δεν έχουν πατάτες Νάξου να φάνε οι ίδιοι αλλά στην αγορά αυτές κυκλοφορούν σε μεγάλες ποσότητες!

Τέλος, στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων, ο Alpha προέβαλε ρεπορτάζ με πληροφορίες και εικόνες από το πρόσφατο οδοιπορικό του απεσταλμένου του δημοσιογράφου, Γιώργου Γρηγοριάδη, σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Το θέμα του ρεπορτάζ; Το γεγονός ότι τα Κουφονήσια έχουν, πλέον, όλον τον πληθυσμό τους εμβολιασμένο και περιμένουν το καλοκαίρι, ενώ οι κάτοικοί τους είναι αισιόδοξοι ότι, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα κερδίσουν το... στοίχημα του τουρισμού!

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares