Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 18:58

Η Κατερίνα Μονογυιού προωθεί την κτιριακή επέκταση του Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

Η Κατερίνα Μονογυιού προωθεί την κτιριακή επέκταση του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.

Το αίτημα της κτιριακής επέκτασης του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου προχωράει και αναμένεται ο Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το έργο καθώς έχει ζητηθεί να καλυφθεί το κόστος σύνταξης του τεύχους από κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που προχωράει το αίτημα καθώς συμβάλει καθοριστικά στην ποιότητα εκπαίδευσης των κατοίκων της Τήνου.»

Η βουλευτής κ. Μονογυιού, ήδη από την 29η Απριλίου του 2020 είχε προβεί σε Αναφορά του συγκεκριμένου θέματος στο Προεδρείο της Βουλής προς την Αρμόδια Υπουργό κ. Λίνα Μενδώνη. Η κ. Υπουργός απήντησε την 26η Ιουνίου 2020 με το με Α.Π ΥΠΠΟΑ/ΑΤΝΕΚΕ/214480/787 έγγραφό της, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο προτίθεται να συνεργαστεί με τον Δήμο Τήνου για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στη συνέχεια, η κ. Μονογυιού σε συνεννόηση με τον κ. Χαλεπά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Μπακογιάννη, όπου προσκαλέστηκε και ο Δήμος Τήνου, παρουσία του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Νεότερου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκη. 

Εκεί αποφασίστηκε η συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού για την κτιριακή αναβάθμιση του Σχολείου, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε προ της προκύρηξης Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού. Τέλος, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, δήλωσε: «Θα ήθελα ιδιαίτερα να τονίσω την προθυμία του κ. Γιατρομανωλάκη για την υποστήριξη στο σχολείο αυτό, το οποίο συντηρεί την πολύ αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά των νησιών μας και ιδιαίτερα της Τήνου. Είμαι σίγουρη ότι οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ θα στηρίξουν την νεότερη πολιτιστική μας παράδοση όπως της αρμόζει.»

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares