Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 11:16

Απευθείας πτήσεις από Αυστρία προς Σκιάθο, Πάρο και Νάξο εγκαινίασε η SKY express

Μέσω της στρατηγικής συμφωνίας με έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Αυστρίας και τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz, η SKY express ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε άμεση πρόσβαση σε τρία από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι Αυστριακοί επισκέπτες ξεκινούν τις διακοπές τους σε Πάρο, Νάξο και Σκιάθο με μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού και με απευθείας πτήσεις.

Εκπρόσωποι των Αεροδρομίων Klagenfurt και Graz, αλλά και ταξιδιώτες ήταν παρόντες στην τελετή υποδοχής της πρώτης πτήσης η οποία μεταδόθηκε και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ της SKY express «Είναι γνωστή η προτίμηση των Αυστριακών ταξιδιωτών προς τα ελληνικά μας νησιά.

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα και τον τουρισμό περίοδο, στην SKY express αποφασίσαμε να δικαιώσουμε την επιλογή τους.

Οι απευθείας πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς».

Τα απευθείας δρομολόγια έχουν ήδη ξεκινήσει από την αρχή του καλοκαιριού και θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Οκτώβριο.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares