Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 13:19

Η Σύρος παρουσιάζεται και στο Σουηδικό κοινό

Ο Δήμος μας αξιοποιώντας το πρόγραμμα υλοποίησης ταξιδιών εξοικείωσης για δημοσιογράφους (press trips) του ΕΟΤ, και σε συνεργασία με το γραφείο της Στοκχόλμης φιλοξένησε για 3 μέρες τον δημοσιογράφο Lars Collin και τον συνεργάτη του και φωτογράφο Mans Jensen από την Σουηδία.

Τους δημοσιογράφους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς και τους ξενάγησε στο νησί μας. Οι δημοσιογράφοι κατά την διάρκεια της διαμονής τους στη Σύρο, δοκίμασαν την τοπική μας κουζίνα, επισκέφτηκαν τις παραλίες του ΒΔ τμήματος της Σύρου μέσω σκάφους και ξεναγήθηκαν στην πόλη μας, στα χωριά και τον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου. Οι εντυπώσεις και η ταξιδιωτική εμπειρία των δημοσιογράφων θα αποτυπωθούν στην Κυριακάτικη έκδοση της καθημερινής σουηδικής εφημερίδας Svenska Dagbladet σε σχετικό δεκασέλιδο (!!!!) ταξιδιωτικό άρθρο – αφιέρωμα για την Σύρο καθώς και μέσω των λογαριασμών τους στα social media.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για την συμβολή, την προθυμία και την κοινή προσπάθεια τους στη προβολή του νησιού μας, το γραφείο του ΕΟΤ στην Σουηδία και τον Διευθυντή κο. Παύλο Μούρμα, το ξενοδοχείο Hotel Aristide, τα εστιατόρια “Βαποράκι”, “ΕΝ ΛΕΥΚΟ” και “Μέλυδρον”, καθώς και την hostess του Traveling spoon Μαρία Κρινά για το γευστικό ταξίδι στις τοπικές γεύσεις του τόπου μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε επίσης, στους επιχειρηματίες Κωνσταντίνο Γαβιώτη (Gaviotis Tours), Νίκο Πρίντεζη (Syros Adventures), Ανδρέα Λειβαδάρα και Στέφανο Βακόνδιο (ΖΩΖΕΦΙΝΟ) .

Γραφείο Τουρισμού
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares