DARZENTAS_MESA
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 12:21

Εθελοντικός καθαρισμός από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στο Ακρωτήρι

Σε μία δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντικού καθαρισμού παραλίας πήραν μέρος σήμερα τα παιδιά που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης κατάδυσης και θαλάσσιας υδροβιότητας που πραγματοποιείται στο περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου σε συνεργασία με την σχολή καταδύσεων Σαντορίνης «Dive Safarι» και τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Τα παιδιά αφού πρώτα κατανόησαν τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και του κινδύνου της θαλάσσια ρύπανσης από τον εκπαιδευτή και διασώστη κ. Τσατσανίδη Βασίλη, πραγματοποίησαν με εξαιρετική διάθεση τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή Αποθήκες και στην περιοχή πλησίον του αρχαιολογικού χώρου στο Ακρωτήρι και στη συνέχεια διασκέδασαν με την καρδιά τους, απολαμβάνοντας την θάλασσα και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid 19.

Στόχος της συμβολικής αυτής πράξης ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τα μικρά παιδιά και παράλληλα να τους δώσουμε το έναυσμα ώστε να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση από μικρή ηλικία και συνάμα να τους καλλιεργήσουμε τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ υποστηρίζει σθεναρά κάθε «πράσινη» δράση που προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και καταδεικνύει την ανάγκη υιοθέτησης από όλους τους δημότες μιας στάσης υπευθυνότητας προς το περιβάλλον που ζούμε.

Η Γη είναι το σπίτι μας και το… σπίτι μας οφείλουμε να το κρατάμε καθαρό!

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares