Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 12:09

Η Σύρος στο Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Σύρου και με στόχο την επέκταση μίας ήδη επιτυχημένης σεζόν, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα γυρίσματα στο νησί μας από την τηλεοπτική εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”.

Την δημοσιογράφο της εκπομπής κα Σοφία Τσίπα και το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς και τους ξενάγησε στις ομορφιές και ιδιαιτερότητες του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή τους στη προβολή και τουριστική προώθηση του νησιού μας, την κα Μαίρη Καράβα και τους Μικρούς Ξεναγούς, την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και τον πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό, την Καθολική

Επισκοπή Σύρου και τους πατέρα Νικόλαο Ρούσσο και Ιωάννη Ρούσσο, τον Λαογραφικό-Χορευτικό όμιλο “ Η σοφία της Παράδοσης”, το Ινστιτούτο Κυβέλη, τη σχολή “Εν Χορδαίς & Οργάνοις”, τον Σύλλογο Ιστορικών Οχημάτων Σύρου «Syros Enfield», την Hermoupolis Heritage και τον κ. Μανώλη Ζώρζο.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις: το εστιατόριο “Δυο τζιτζίκια στ’αρμυρίκια”, το Παντοπωλείο “Πρέκας”, το bar “Theosis”, το τυροκομείο “Ζωζεφίνος”, την λουκουμοποιία “Κανακάρης”, το ζαχαροπλαστείο “Αθυμαρίτης” και το εστιατόριο “Ora Baresto”.

Γραφείο Τουρισμού
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares