DARZENTAS_MESA
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 11:48

Ο επιθεωρητής… έρχεται ξανά στην Κάναβα Σαντορίνη

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και το Θεατρικό Εργαστήρι Σαντορίνης συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στις 8-9 & 10 Οκτωβρίου 2021 στην Κάναβα Σαντορίνη του Λουκά Λυγνού στη Μεσαριά για να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Ο Επιθεωρητής» σε σκηνοθεσία Στέλλας Καραμπεροπούλου.

Το κλασικό αριστούργημα του κορυφαίου Ρώσου δραματουργού Νικολάι Γκόγκολ, είναι στην ουσία μια αττική κωμωδία του Βορρά, όπου η ιδιωτική ίντριγκα του Μένανδρου σμίγει με τη δημόσια κριτική του Αριστοφάνη.

Σε μια επαρχιακή πόλη- στην δική μας εκδοχή στην Ελλάδα- οι αρχές του τόπου νομίζουν, από παρεξήγηση, πως ο νεαρός που έρχεται στον τόπο τους είναι ο αναμενόμενος κρατικός Επιθεωρητής από την πρωτεύουσα. Όταν τον επισκέπτονται αρχίζουν να επιδίδονται σε ένα πρωτοφανές πανδαιμόνιο από κολακείες και «φιλοδωρήματα».

Στην καλοστημένη αυτή φάρσα στηλιτεύεται η διαφθορά του λαού από την εξουσία και δείχνεται πως, όσο μεγαλώνει η κρατική απολυταρχία, τόσο μικραίνει η συνείδηση του ανθρώπου.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στηρίζει και αγκαλιάζει παρόμοιες πρωτοβουλίες που προωθούν τον πολιτισμό και την τέχνη του θεάτρου στο νησί μας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε ανάλογες δράσεις που μόνο οφέλη μπορούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

Ώρα έναρξης: 20.00

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Ο επιθεωρητής

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares