Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 10:35

Ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Την τιμή να λαμπρύνει με την παρουσία του το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ μας έκανε χθες ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλόχιος στην τελετή έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Οργανισμού.

Ο νέος Ποιμενάρχης μας από την πρώτη κιόλας στιγμή στηρίζει κάθε εκδήλωση που αποκρίνεται στο ποίμνιό του και όπως ήταν αναμενόμενο δεν παρέλειψε να δώσει το παρών σε μια δράση που αφορά τα παιδιά και τους προσφέρει απλόχερα τόση χαρά.

Ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παραστάσεις της φιλαρμονικής και της χορωδίας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο χώρο, όπου βρέθηκε ανάμεσα σε παιδικές αγκαλιές και χαμόγελα, συνομιλώντας, παίζοντας και μοιράζοντας ευχές στα παιδιά και στους γονείς τους που τα συνόδευαν.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες για την τιμή της επίσκεψης του Μητροπολίτη μας στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» κι εύχονται οι ευλογίες και οι ευχές του να μας ακολουθούν τόσο στις γιορτινές αυτές μέρες, όσο και στη νέα χρονιά που ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares