Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 17:13

Ο Ειρηναίος Φρέρης στο MEGA: H μείωση του ΦΠΑ θα φέρει τη μείωση στα καύσιμα (vid)

Με την επαγγελματική του ιδιότητα μίλησε για την τιμή της βενζίνης στο MEGA ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, που ως γνωστό δραστηριοποιείται στον τομέα των καυσίμων.

Συγκεκριμένα ο κ. Φρέρης μίλησε στην εκπομπή ''Κοινωνία Ώρα Mega'', που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Ο κ. Φρέρης έκανε λόγω στην εκπομπή του MEGA  για την ακρίβεια της βενζίνης, κάνοντας πρόταση να μειώσει η κυβέρνηση τους φόρους ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση της ακρίβειας.

Μιλώντας αμέσως μετά και στο Logotypos.gr ο κ. Ρένος Φρέρης τόνισε: «Αυτό που ζητάμε όλοι είναι να μειωθεί το ΦΠΑ στα νησιά και να μειώσει η κυβέρνηση το φόρο στα καύσιμα. Αν τον μειώσει θα επανέλθουμε σε καλύτερα επίπεδα. Κοντεύει να πάει η βενζίνη στα 3 ευρώ και αυτοί μοιράζουν τώρα fuell pass. Μας έχουν πιάσει πελάτες όλους. Μας δίνουν κωδικούς να παίρνουμε λεφτά πίσω και φαντασιώνεσαι τώρα ότι παίρνεις λεφτά πίσω. Αντί να μοιράζουν αυτό το κουπόνι, το πιο σωστό είναι να μειώσουν την φορολογία στα καύσιμα για να στηρίξουν την αγορά. Δεν είναι μόνο οι κάτοικοι, αλλά και οι ξένοι που έρχονται. Σαν ιδιοκτήτης πρατηρίων προτείνω την γενικότερη μείωση των τιμών και όχι το μοίρασμα κουπονιών χρημάτων το οποίο είναι χρονοβόρο και γραφειοκρατικο. Πόσοι ασχολούνται με αυτό; Και έχεις την ψευδαίσθηση ότι η κυβέρνηση σε αγαπάει. Ότι σου γυρνάει χρήματα πίσω. Θα το κάνει οριζόντια. Αντί να πει, θα παίρνω 80 παράδειγμα από φόρο, θα παίρνω 60…Τόσο δύσκολο είναι;»

renos

Με στοιχεία από το logotypos.gr

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares