DARZENTAS_MESA
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 09:39

Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τη Συντονίστρια Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ κα Δέσποινα Πρίνια

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στα Γραφεία Διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ανάμεσα στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αλαφούζο Βασίλη και την κα Δέσποινα Πρίνια, συντονίστρια Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν η πρόοδος που έχει πραγματοποιήσει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ τα τελευταία χρονιά στον τομέα της περιβαλλοντικής του αρμοδιότητας, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε από κοινού η ανάγκη εμπλουτισμού και διεύρυνσης των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τη συνδρομή των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των περιβαλλοντικών δράσεων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και ανανέωσε την επικοινωνία του με την κ. Πρίνια με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας στρατηγικής περιβαλλοντικών δράσεων του Οργανισμού για τα επόμενα χρόνια.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares