Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 18:25

ΔΑΠΠΟΣ: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα το ενεργειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Με τους μαθητές των τριών μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου Καρτεράδου συνεχίστηκε σήμερα η παρουσίαση του ενεργειακού εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιεί ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας από τις 30 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκειά της παρουσίασης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν με τη βοήθεια σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού από τον Δρ. Διονύσιο Παπαχρήστου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. και Ειδ. Επιστήμονα της Ρ.Α.Ε για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, την έννοια της ενεργειακής μετάβασης, την ενεργειακή κρίση, την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τα οφέλη τους.

Να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη για σήμερα παρουσίαση στο δημοτικό σχολείο του Εμπορείου δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω της διακοπής ρεύματος στην περιοχή με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η ημερομηνία επίσκεψης των παιδιών για τις επόμενες ημέρες.

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον αυτού του πλανήτη και οφείλουμε να τους δείξουμε τον τρόπο για να ζουν σε αυτόν αρμονικά με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares