Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 12:46

Είπαμε τα κάλαντα στο Action 24 και το «κεράσαμε» Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και γλυκά!

Aπό την χριστουγεννιάτικα στολισμένη Πλατεία Πρωτοδικείου στην Χώρα της Νάξου, είπαμε τα κάλαντα με… βιολί (Νίκος Μάκαρης) και με λαούτο (Βαγγέλης Κακλαμάνος) στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action 24, ενώ την «κεράσαμε» και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα με το αγελαδινό βούτυρο της Ε.Α.Σ.!

Σε ρόλο… παρουσιαστή ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος, πάντως, αφού αναφέρθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας, τόνισε για μία ακόμη φορά την προσπάθεια που κάνει η Ένωση για να στηρίξει τον, μαστιζόμενο από σοβαρά προβλήματα λόγω της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους παραγωγής, πρωτογενή τομέα της Νάξου ζητώντας, παράλληλα, ξανά την βοήθεια της Πολιτείας («Να μην κατεβαίνει μόνο στη λαϊκή, να έλθει και στο χωράφι και στον στάβλο!», είπε χαρακτηριστικά).

Τέλος, στην κάμερα μίλησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Μανώλης Μπαρδάνης και ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Σταμάτης Καπίρης, που συμφώνησαν ότι η φετινή τουριστική σεζόν ήταν πολύ καλή κι έρχονται αρκετά καλά μηνύματα για την ερχόμενη.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares