Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 19:21

30 κορυφαίοι δημοσιογράφοι Μ.Μ.Ε. από όλον τον κόσμο στο νησί της Νάξου

Ακόμη δύο εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης συνδέθηκαν σήμερα ζωντανά με τη Νάξο, για να πληροφορηθούν για την κίνηση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου να προσκαλέσει πάνω από 30 κορυφαίους δημοσιογράφους Μ.Μ.Ε. από όλον τον κόσμο στο νησί μας για να γνωρίσουν τις ομορφιές, την παραγωγή και τη φιλοξενία του, φέρνοντάς το έτσι στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιογραφίας!

Συγκεκριμένα, στον «αέρα» της εκπομπής «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 βρέθηκαν ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, οι οποίοι, μάλιστα, αποκάλυψαν ότι ο Πρόεδρος των δημοσιογράφων των Η.Π.Α., ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους επισκέπτες στο νησί μας, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τη Νάξο ώστε έκλεισε να… ξαναέλθει σε αυτή τις επόμενες ημέρες με τη σύζυγό του!

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Καπούνης μίλησε εκ νέου για το θέμα στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» του Open, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για τεράστια προβολή για τη Νάξο, για τον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα της».

Δείτε το απόσπασμα:


Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares