Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 10:14

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Κάλεσμα στους ντόπιους καλλιτέχνες

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2023 επιθυμεί να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του μουσικές συναυλίες, δίνοντας προτεραιότητα στους καλλιτέχνες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων (μουσικούς – τραγουδιστές).

Πιο συγκεκριμένα, πρόθεση του Δήμου είναι να πραγματοποιήσει τέσσερις νησιώτικες βραδιές (δύο τον Ιούλιο και δύο τον Αύγουστο) με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών σε μεικτά μουσικά σχήματα.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη μουσική παράδοση των νησιών μας, που μπορεί και πρέπει να είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες μας, να προβάλουμε το έργο των καλλιτεχνών και να συνδράμουμε από κοινού στην ψυχαγωγία των ντόπιων κατοίκων.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους καλλιτέχνες των νησιών μας, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εν λόγω νησιώτικες μουσικές βραδιές, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 15 Ιουνίου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2285360150 και 2285360151.

Ο Δήμαρχος
κ.ε.ε.

Ευάγγελος Κατσαράς
Αντιδήμαρχος

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares