Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 23:23

Ηλίας Βρεττός- Κωνσταντίνος Φραντζής: Σε ποιο grand opening συναντήθηκαν στο Μπουρνάζι και έγινε χαμός (βίντεο)

Βράδυ Παρασκευής και η διασκέδαση έκανε comebackστο Περιστέρι, για να «χτυπήσει» κόκκινο και τον φετινό χειμώνα. Το «Αγιονέρι» μουσικό μεζεδοπωλείο επανήλθε με τα liveτου, που τα τελευταία χρόνια κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακές απογεύματα, έχουν γίνει το απόλυτο hotspotτου κόσμου.

Τα εγκαίνια για τη νέα νυχτερινή σεζόν, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με το κέφι και τον χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να στήνουν το δικό τους «γλέντι» , στο κατάμεστο κόσμου μαγαζί, όπου απήλαυσαν στο έπακρον, το νεανικό ταλαντούχο σχήμα, που απαρτίζουν οι Κώστας Γκλαβάς, Εύα Γεοβάνη, Σοφία Δανέζη, Μανώλης Σουρανάκης, Δήμητρα Μυλωνά, Γιώργος Ζούπινας, Ευγενία Λαμπροπούλου, Άρης Φαράντος.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες θαμώνες που έδωσαν το παρών τους στο grandopening, η παρουσία του Ηλία Βρεττού και του Κωνσταντίνου Φραντζή, ήταν αυτές που εκτόξευσαν τη διασκέδαση στα ύψη.

Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και ο πολλά υποσχόμενος συνάδελφός του, πήραν το μικρόφωνο, ερμήνευσαν επιτυχίες τους, κερδίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares