Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 17:14

Ζαφείρης Πασιαλής: Γιατί το νέο του τραγούδι τον καθιερώνει ως το "Next Big Thing" του παραδοσιακού-λαϊκού στερεώματος

Με μία δυναμική, ρυθμική ρούμπα, επιστρέφει δισκογραφικά ο Ζαφείρης Πασιαλής, και υπόσχεται, πώς «Θα μας αγαπά, θα μας προσέχει»!

Μετά από μία μικρή απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα, έχοντας μας χαρίσει στο κοντινό παρελθόν, μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Χαράματα», το «Πρόσεξε Καλά», το «Ναι και όχι», και τη διασκευή, «Το Μελαχρινάκι(Βρε Μελαχρινάκι)», ο καθαρόαιμος λαϊκός ερμηνευτής από τον Βορρά που διαθέτει πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στη νυχτερινή διασκέδαση, έρχεται εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη, με το νέο του τραγούδι «Θα Σ’Αγαπώ, Θα Σε Προσέχω».

Πρόκειται για μία απογειωτική ρούμπα, που είναι «ντυμένη» με παραδοσιακά και λαϊκά χρώματα, σε έναν καθαρά ελληνικό ρυθμό, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, σε ξεσηκώνει!

 Σε μουσική του Ζαφείρη Πασιαλή και στίχους του ιδίου αλλά και του Γιάννη Μαλλιά, και του Στράτου Αιβάτογλου, το «Θα Σ’αγαπώ, Θα Σε Προσέχω», σε προσκαλεί, να θες να το χορέψεις αλλά και να το αφιερώσεις σε αυτούς που αγαπάς.

Ο Ζαφείρης Πασιαλής, με καταγωγή από τον Έβρο θέλοντας να τιμήσει την πόλη που τον μεγάλωσε καλλιτεχνικά, θεωρώντας τη Θεσσαλονίκη, δεύτερη «πατρίδα» του, επέλεξε τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το «Θα Σ’Αγαπώ, Θα Σε προσέχω», που επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Ανδρέας Τσιαμάκης, να γίνουν στην όμορφη Θεσσαλονίκη, στα παραδοσιακά Κάστρα, στην παραλία, στην πλατεία Αριστοτέλους και σε άλλα μέρη!

MAV00071.jpg

MAV00218.jpg

MAV00085.jpg

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares