Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:15

Δέσποινα Μοίρου: Έγινε το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Αμερικανικής Κινηματογραφικής Αγοράς

Η Δέσποινα Μοίρου πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση της Αμερικανικής Κινηματογραφικής αγοράς.

Η διεθνής μας ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου είναι το πρόσωπο που διάλεξαν οι Αμερικάνοι στη καμπάνια διαφήμισης της «Αμερικανικής Κινηματογραφικής Αγοράς» American Film Market για το 2018.

Η Δέσποινα παίζει στο διαφημιστικό σποτ και χαιρετά με το κλασικό Χολιγουντιανό στυλ της ,ενώ χαμογελά με σεξ απίλ στο φακό. Η Αμερικανική Κινηματογραφική Αγορά, που είναι η μεγαλύτερη επιχειρηματική εκδήλωση κινηματογραφικών ταινιών στον κόσμο, μαγεύτηκε από το πρόσωπο της Δέσποινας. Οι υπεύθυνοι του μεγάλου αυτού Αμερικανικού event επέλεξαν τη διάσημη και λαμπερή ηθοποιό γιατί γνώριζαν οτι θα απογειώσει τη διαφήμιση τους. Στο American film market ήταν περισσότεροι από 7.000 ηγέτες της film βιομηχανίας στο Λος Άντζελες για οκτώ ημέρες διαπραγμάτευσης, προβολών, διασκέψεων και βραβείων. Οι συμμετέχοντες προέρχονται πάνω από 80 χώρες και περιλαμβάνουν πάνω από 400 εταιρείες παραγωγής, διανομής, διευθυντές Studio, διευθυντές φεστιβάλ, παραγωγούς, συγγραφείς και τον παγκόσμιο Τύπο. Η Αμερικανική Κινηματογραφική Βιομηχανία γοητεύτηκε από το ταλέντο και το πρόσωπο της Δέσποινας καλώντας την για το γύρισμα, βρίσκοντας οτι έχει κλασική Χολιγουντιανή ομορφιά. Η όμορφη Δέσποινα δέχτηκε με χαρά να παίξει στη διαφήμιση τους και η επιτυχία της καμπάνιας εκτόξευσε την αναγνωρισιμότητα της.

Tο AFM την κάλεσε στη πρεμιέρα του (σε χώρους άνω των 200.000 τετρ. μέτρων) ως V.I.P του.

Η Δέσποινα φωτογραφήθηκε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί τους, ενώ πολλοί άνθρωποι του σινεμά φωτογραφήθηκαν μαζί της γοητευμένοι από τη λάμψη της. Η λαμπερή ηθοποιός ήταν περιζήτητη από νέους σκηνοθέτες και δέχτηκε προτάσεις για νέες ταινίες. Μεταξύ αυτών ήταν σκηνοθέτες από Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Επίσης δέχτηκε και προτάσεις για συγγραφή σεναρίου. Είναι γνωστό οτι έχει ήδη δυο βραβεία συγγραφής στο παρελθόν ,ενώ γράφει μόνη της τους κωμικούς της μονολόγους. Και ενώ το Αμερικανικό κοινό παρακολουθεί τις Stand up comedy εμφανίσεις της, λόγω της επιτυχίας του τηλεοπτικού της σποτ η ηθοποιός κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα σε όλη την Αμερική.

Να πούμε οτι πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια διαπραγματεύονται συμφωνίες σε ταινίες στο American film market. Επίσης οι συμμετέχοντες παρακολουθήσαν περισσότερες από 500 προβολές ταινιών μεγάλου μήκους, 29 νέες ταινίες κάθε δύο ώρες όπου οι προβολές εκτελούνται ταυτόχρονα σε 29 αίθουσες. Οι ταινίες που είναι μεγάλες επιτυχίες μεγάλου προϋπολογισμού από τα σπουδαιότερα στούντιο, θα προβληθούν σε πρεμιέρες στις ΗΠΑ και αναγνωρίζονται στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου. Το film catalog περιέχει πάνω από 10.000 ταινίες, ενώ 3 από τις 7 ταινίες που γύρισε φέτος η ηθοποιός θα προβληθούν εκεί το 2019.

Μπράβο Δέσποινα!

45682611_261122554606141_7502969457048813568_n.jpg

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares