Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 13:26

Πανταζής-Καλίδης-Πετρέλης-Tus: Κυκλοφορούν και «οπλοφορούν» στη διασκέδαση από τις 20/9 στο North Live Stage (εικόνες)

Η νυχτερινή διασκέδαση φέτος το χειμώνα, γίνεται καθαρά ανδρική υπόθεση. Με μία ευρηματική αφίσα, που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, και υλοποιήθηκε από τον φωτογράφο Κώστα Πρόφη, επισημοποιήθηκε, η συνεργασία, που θα αποτελέσει σταθμό, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη. 

Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και από τις 20 Σεπτεμβρίου , υπόσχονται στο «NorthLiveStage», το πιο λαϊκό, κεφάτο, μοντέρνο πρόγραμμα διασκέδασης, που έχετε ζήσει μέχρι σήμερα. 

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, ο  μοναδικός Πάνος Καλίδης, ο ταλαντούχος Θάνος Πετρέλης,  και ο αγαπημένος της νεολαίας ράπερ Tus,  έχουν αποδείξει με την μουσική τους πορεία, χρόνια τώρα, πώς έχουν τα «όπλα», να εκτοξεύσουν το κέφι μας στα ύψη. 

Με τον Χριστόδουλο Σιγανό, να βάζει τη μουσική του «σφραγίδα» στην ολοκλήρωση παραγωγής του προγράμματος, και τον πετυχημένο επιχειρηματία Νίκο Σπυρίδωνα να στηρίζει το απόλυτο λαϊκό σχήμα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο ράπερTus, είναι "ετοιμοπόλεμοι" και ετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρεμιέρα τους στο «NorthLiveStage», που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

petreliszsdfoi_5_8b276.jpg

petreliszsdfoi_4_ebcf0.jpg

petreliszsdfoi_3_2618b.jpg

petreliszsdfoi_2_d7bc7.jpg

petreliszsdfoi_1_ab5f4.jpg

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares