Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 12:47

Μετά τη μουσική έκπληξη των 10.000.000 προβολών η «CSI» ξαναχτυπά με κάτι πολύ «Φρέσκο» (βίντεο)

Δυναμικό μουσικό comebackκάνει η «CSI», το θυγατρικό labelτης SiganosMusic, που μετά το «Βγάζει Story», έρχεται να ταράξει τα μουσικά ύδατα, με κάτι πολύ «Φρέσκο».

Ο hitmakerκαι εμπνευστής των δύο label, Χριστόδουλος Σιγανός, έχοντας στο πλευρό του τον djValentino, αλλά και ένα επιτελείο ισχυρών συνεργατών, καταφέρνουν κάθε φορά, να βρίσκουν τις μουσικές προτάσεις αλλά και τους καλλιτέχνες, που κάνουν τη διαφορά στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε το «Βγάζει Story»- SelefeatRipen, που από τις 29 Αυγούστου που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες, να σαρώσει στο Youtube, να ξεπεράσει τα 9.800.000 αληθινές προβολές, και να γίνει το απόλυτο hitclub.

Αυτή τη φορά, η «CSI», μας παρουσιάζει το κάτι πολύ «Φρέσκο», που θα αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας άκουσμά του. Πρωταγωνιστής αυτού, ο διεθνούς φήμης, Ablaze, που έχει γίνει γνωστός ανά τον κόσμο, με συνεργασίες του με ξένο στίχο, και αμέτρητα βιντεοκλίπ σε διάφορες χώρες, και που πλέον αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο του ελληνικό hiphopκομμάτι, με τίτλο «Φρέσκο», «παντρεύοντας» το μουσικό ταλέντο του με τον ανερχόμενο Κύπριο trapperKarka, και τον beatmakerKobou.

OAblaze, που ξεκίνησε την επαγγελματική του μουσική καριέρα με το «FamilyTheLabel» του Νίκου Βουρλιώτη, φέροντας την υπογραφή του στον στίχο, σε τεράστιες επιτυχίες πολλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, όπως η Κατερίνα Στικούδη, οι GoingThroughoNuJerzeyDevilDynastytheKingofDancehall, και άλλοι,  ετοιμάζεται για το πρώτο του ελληνόφωνο ανεξάρτητο EP, με το όνομα «PuroMalandreo» το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του διαδικτύου.

To«Φρέσκο» που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, με την υπογραφή παραγωγής του Χριστόδουλου Σιγανού και της «CSI», και οπτικοποιημένο δια χειρός του GeorgiSalparov, από μία πρώτη «γεύση» που μπορείτε να πάρετε, θυμίζει μουσικά, κάτι από westcoasthiphopμε μία μικρή δόση, από newschoolRNB, και ο ήχος του Αυστραλοκύπριου καλλιτέχνη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα στην ελληνική μουσική αγορά.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares